top of page

MASTER I MEDIATION

Fonden Sparta

23. nov. 2017

I 2016 blev 3 personale uddannet som mediator hos Crossing Cultures.

Den kompetencegivende mediatoruddannelse er et integreret forløb, som forener teorier med en praktisk og nærværende tilgang til brugen af værktøjerne. Uddannelsen gennemføres i en dialogbaseret atmosfære, hvor træning og viden om værktøjer prioriteres højt. Vi arbejder med deltagernes egne hverdagsoplevelser og med vægt på erfaringsudveksling.

Uddannelsen omfatter 3 moduler á 2 kursusdage samt 1/2 dag med eksamensforberedelse. Hjemmearbejde må påregnes i begrænset omfang. Uddannelsen afsluttes med eksamen eller certificering. Uddannelsen udbydes i samarbejde med Erhvervsakademi Sydvest.

Som Mediator får du indsigt i konflikter og værktøjer til at sikre ro og retning gennem konstruktiv konflikthåndtering og forebyggelse.

En af disse personale har du gennemført overbygningen, som kaldes Master i Mediation.

En videregående uddannelse, der bygger videre på mediation som strategisk redskab til strategiimplementering, ledelse og håndtering af forandringsprocesser og organisatorisk konfliktledelse.

Uddannelsen er fleksibelt sammensat med 2 forløb, der kan tages uafhængigt af hinanden. Ved afslutningen af begge forløb udstedes enten eksamensbevis eller deltagercertifikat, og når begge forløb er gennemført, udstedes et diplom som bevis på, at du har gennemført forløbet “Master i mediation”.

læs mere på:
http://crossingcultures.dk/uddannelser/master-i-mediation/

bottom of page