top of page

COMPASSION FOKUSERET LEDELSE

Fonden Sparta

6. dec. 2016

Fredag den 2. december afholdte Fonden Sparta en inspirationsdag for ledelsen. Temaet i år var compassionfokuseret ledelse.

Michael Andersen er en af Danmarks førende ledelseseksperter. Han har sin baggrund på plads med bl.a. 10 år i Forsvaret og en fortid som Koncerndirektør i Bunker Holding A/S. Michael er uddannet fra nogle af verdens fineste og førende universiteter: Harward og INSEAD. Til daglig arbejder Michael som ekstern lektor og advisor i klinisk ledelses- og organisationspsykologi. Michael har i de sidste mange år arbejdet med udviklingen af ledelsesfilosofien, Compasssion fokuseret ledelse, udgav i foråret 2015 bogen Compassionfokuseret ledelse.

Vi fik igennem teorien og praktiske øvelser perspektiveret vores ledelsesstil på nye og mere nuancerede måder. Alt ledelse starter med selvledelse. På dagen gennemgik vi en selvbillede-analyse, og selvbillede-håndtering, samt selvbilledets indflydelse på vores evne til at mentalisere. Undervisningen tog afsæt i deltagernes fortællinger og dagligdagsproblematikker.

En fantastik og inspirerende dag, og det kan kun anbefales. Super fedt.

bottom of page