top of page

Afdeling Ikast ligger i udkanten af Ikast og består af 4 huse der ligger i en lille tæt klynge ud til natur skønne omgivelser. Afdelingen ligger ca 12 km fra Herning og 3 km fra motorvejen. Inden for mindre en km er der mulighed for offentlig transport.

Afdelingen bærer præg af et miljø, hvor der er en god og rar atmosfære. Der er rig mulighed for at være social. Der er bl.a. et stort fjersyn med tilhørende playstation i personale lejligheden til fælles brug, og i fælleskøkkenerne er der mulighed for at lave mad sammen med enten personale eller anden beboer. Skulle en beboer have brug for privat liv den pågældende dag er der mulighed for at gå i egen lejlighed.

Afdeling Ikast er indrettet med 2 lejligheder i hvert hus. Disse 2 lejligheder støder ud til et fælleskøkken alrum, hvor der også er vaskesøjle, det hele fremstår lyst og venligt og er ideelt indrettet til botræning.

Lejlighederne er indrette med stor stue, soveværelse samt eget toilet og bad. Der forefindes også eget thekøkken og køleskab i lejligheden.

 

I områderne mellem husene er der græs samt bålsted hvor der er mulighed for at hygge sig.

Tilbuddet ligger ideelt ift. Alle uddannelses niveauer. Der er rig mulighed for indkøb, samt en masse forskellige fritidsaktiviteter. Der er ligeledes gode tog og busforbindelser til og fra Ikast.

bottom of page